Biesenhof
Biesenweg 1
6164 RB Geleen

T 046 443 20 03

E info@biesenhof.nl

© 2019 Biesenhof. Design made by Ontwerpburo MK

  • Instagram

VERGADERING

Zoekt u een unieke vergaderaccommodatie voor een groep of gezelschap? Biesenhof heeft u veel te bieden, een unieke locatie in een rustige en groenrijke omgeving. Tevens beschikt de Biesenhof over voldoende parkeergelegenheid.

Biesenhof is een ideale locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, meerdaagse conferenties, heidagen, seminars, het geven van trainingen en productpresentaties.

Om uw gemak tijdens uw zakelijke bijeenkomst te vergroten zijn er diverse vergaderarrangementen. Deze zijn met zorg samengesteld en verhogen het comfort tijdens uw vergadering, zoals wifi, tv schermen, flipover en airco (Vide).

In de ochtend worden jullie voorzien van een heerlijk stukje “Limburgse” vlaai. Tijdens lunchtijd zal er een “Boerenlunch” geserveerd worden.

 

Ook teamactiviteiten behoren tot de mogelijkheden, zoals wandelen in de mooie natuur of boogschieten op het achterveld. Tevens hebben we goed contact met een evenementenbureau, welke nog veel meer groepsactiviteiten kunnen aanbieden.

Neem voor informatie contact met ons op.